Hlavní obsah
Článek

Při nedávné jízdě do Prahy zažila slovenská herečka Zdena Studenková (59) hrozivou autonehodu. Přemohl ji totiž mikrospánek, vozidlo se zcela vymklo kontrole a vyletělo z dálnice. Herečka týdeníku Šarm uvedla, že v té chvíli myslela, že zemře.

„Byl to zlomek vteřiny, ale když jsem otevřela oči, řítila jsem se dolů ze silnice a hlavou mi blesklo jediné - Béďo, už jdu za tebou,“ uvedla Studenková s narážkou na nedávno zesnulého režiséra Jozefa Bednárika.

Po nehodě zůstala herečka v šoku sedět ve zdemolovaném autě. „Naštěstí to v tomto případě odneslo jenom auto. Zdena měla velké štěstí, ani nemusela být hospitalizována,“ uvedl hereččin partner Braňo Kostka.

Automobil byl po nehodě zcela zdemolovaný, ale herečka vyvázla jako by zázrakem bez škrábnutí. Studenková natáčí v Česku seriál První republika a často pendluje mezi Prahou a Bratislavou. Nehoda se stala ještě na slovenské straně u Malacek už v polovině září, ale herečka o ní dokázala promluvit až teď. Studenkovou znají čeští diváci především z filmu S tebou mě baví svět.

Reklama

Další články

Načítám