Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Bezesporu nejkrásnější obyvatelka vily Nikol by si neměla kolouška Honzu pouštět příliš k tělu. Za zdmi vily má totiž nevyjasněný vztah.

Nikol má k Honzovi nebývale blízko a po odchodu Pepy se stal jejím osobním umývačem dekoltu. Jejich kontakt je stále intimnějšího rázu a vše nasvědčuje tomu, že se Honzík zamiloval. VyVolení ovšem lásce nepřejí, o čemž nejlépe svědčí nepovedená romance mezi Zdeničkou a Thomasem.

Honza ale nebude tak nevinný, jak se může z jeho chování zdát. „To, co se tam stalo s Nikol, by mohlo být líto teď už asi jeho bývalé přítelkyni. Dohromady spolu i s přestávkami byli asi pět let. Já jsem s ní mluvil a říkala, že je naštvaná na Nikol,“ dal Honzovi podpásovku během Noční show jeho kamarád Dan. Ten také připustil možnost, že VyVolený koloušek nakonec skončí ve společném objetí se zadluženou blondýnou Evou.

Honza ve zpovědnici tvrdil, že jeho vztah skončil odchodem do soutěže, ale jeho (ex)partnerka je asi jiného názoru. Navíc je přesvědčen o tom, že spolu byli maximálně tři roky, což se neshoduje s tvrzením jeho kamaráda.

Nikol je na tom však dost podobně. Před nástupem do vily se prý rozešla s přítelem Viktorem, jehož poznala v Hotelu Paradise, ale ve hře je kromě Honzy ještě třetí tajemný muž, po němž Nikol touží. Její vztah s Honzou se tak už od počátku jeví jako velmi problematický.

Reklama

Další články

Načítám