Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době, kdy ho trápily velké zdravotní problémy, jen málokdo věřil, že se dá Václav Neckář (80) natolik dohromady, aby zase vystupoval. Dnes ale slaví sedmdesátiny a na pódiu skáče jako zamlada. My se účastnili oslavy Václavových narozenin, které pro něj přátelé uspořádali o den dříve.

"Byl jsem moc rád. Potěšili mne muzikanti, kteří pro mne zazpívali, a hlavně to, že přišel i Jiří Menzel," svěřil Super.cz Neckář, který s Menzelem, jenž je o pět let starší, natáčel filmy Skřivánci na niti a Ostře sledované vlaky.

"Já Vaškovi to, jak naložit se sedmdesátkou na krku, radit nemůžu. Je mnohem živější a čipernější než já. Takže určitě bude mít ještě v pětasedmdesáti koncerty a já doufám, že se jich aspoň dožiju," svěřil nám Jiří Menzel.

Dagmar Partrasová (67) se prozradila, že Václav Neckář byl její první láskou. "Hned po tatínkovi, byla jsem do něj totiž zamilovaná v osmi letech," upřesnila s tím, že Neckářovi přeje nové písničky a hlavně zdraví. V tom se s ní shodli i producent František Janeček (79), muzikanti Jiří Vondráček či Jaroslav Svěcený nebo bavič Petr Novotný.

Dárky si Václav Neckář rozbalil až doma a my jsme zjistili, z čeho měl nakonec největší radost. "Volal mi ještě ten večer, aby mi poděkoval za aktovku. Sám jsem byl překvapený, když jsem se domlouval s jeho bratrem, co mu dát, že si právě on přeje zrovna aktovku. Ale prý se mu stará už rozpadala a on nosí všechny svoje papíry a smlouvy s sebou a má takovou pojízdnou kancelář," svěřil nám producent František Janeček.

Reklama

Další články

Načítám