Hlavní obsah
Článek

Po mediální hvězdičce Ornelle Štikové (31), která patřila k nejsledovanějším matkám našeho šoubyznysu, se v posledních měsících slehla zem. Nedávno se ale mladá Štiková po dlouhé době objevila na veřejnosti a všechny překvapila radikální změnou image, když se z naivní blondýnky proměnila v rajcovní zrzečku.

A teď se Ornella na sociální síti pochlubila i svým roztomilým sedmiměsíčním synem Quentinem, který se má čile k světu a roste jako z vody.

„Dnešní švihácký look,“ napsala pod rozesmátou fotku Quentina Ornella. Syn exmanžela Gábiny Partyšové Josefa Kokty se svému tatínkovi začíná podobat čím dál více. A zdá se, že to bude, stejně jako on, pěkný jedlík. Quentinkovi evidentně moc chutná, o čemž svědčí nejen jeho spokojený výraz, ale i buclaté tvářičky a dvojitá bradička. Ornella si navíc pochvaluje, že je to zatím naprosto pohodové dítě.

„On je fakt andílek, vůbec nebrečí, jen těsně před spaním. A spinká celou noc až do osmi třeba a pak si po mlíčku pohraje v postýlce s hračkami a sám usne a budí se kolem čtvrt na deset, prostě anděl,“ vychvalovala Quentina až do nebes pyšná Ornella, které může většina matek jen tiše závidět.

Kdy začne malé Kokťátko maminku zlobit, je ale jen otázkou času. Nálady u malých dětí se se totiž mění velmi rychle.

Reklama

Další články

Načítám