Hlavní obsah
Článek

Oblíbené moderátorky Markéta Fialová (42), Petra Svoboda (30) a Emma Smetana (36) přijdou o místo v Nočních Televizních novinách. Nova totiž z důvodu nízké sledovanosti ruší noční zpravodajskou relaci.

“Vzhledem k hojnému zastoupení zpravodajských relací na obrazovkách Novy jsou diváci dostatečně informováni o stěžejních událostech v průběhu celého dne. Ve večerních hodinách, respektive po 22. hodině, diváci preferují zábavu v podobě nezpravodajských pořadů. V souvislosti s tím jsme se rozhodli vyjít vstříc přání diváků a nahradit Noční Televizní noviny,“ komentovala změnu programová ředitelka Alex Ruzek.

Diváci, kteří si v pozdních večerních hodinách zvykli na televizních obrazovkách vídat krásné moderátorky, o ně zatím nepřijdou. Petru Svobodu, která si mezi diváky získala velké sympatie, budou vídat v Poledních a Odpoledních Televizních novinách a nadále bude zastávat také práci reportérky v terénu. Emma Smetana (36) a Markéta Fialová budou dále moderovat zejména hlavní zpravodajskou relaci.

„Stojí přede mnou další výzva, každá zpravodajská relace je svým způsobem odlišná, má své tempo, odlišnou stopáž. Jsem ráda, že se s diváky prostřednictvím obrazovek budu setkávat i během denních hodin. Moc se na ně těším a doufám, že i pro ně to bude vítaná změna,“ komentovala svůj přesun do denního zpravodajství Petra Svoboda.

Otázkou zůstává, zda trio moderátorek nakonec zůstane ve stejném složení. Jeden zpravodajský pořad ubyl, ale počet moderátorek zůstal. Vyvstává tak otázka, zda v moderátorském týmu nedojde v budoucnu k personálním změnám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám