Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) je na roztrhání. Letos fotí čtvrtý kalendář, létá za prací do zahraničí a je ozdobou módních show. Neodmítá ale ani práci doma. Naposledy byla hvězdou přehlídky v Novém Boru, kde v plavkách ukázala své dokonalé křivky.

Andrea se při výšce 171 centimetrů pyšní mírami 88-60-88. A po dvou dětech nemá na svém těle ani známku celulitidy, proto si ji často berou klienti na focení či předvádění spodního prádla. I bez retuše se jí pomerančová kůže vyhýbá obloukem.

"Celulitidu jsem neměla nikdy. To není můj problém. Cítím ale, že nyní nedopnu kalhoty. Necítím se úplně fit, vím, že v prádle by to mohlo být lepší," řekla Super.cz Verešová, která na přehlídce zadeček schovala pod šátek. A to ho obvykle při focení vídáme v celé kráse. "Něco jiného je focení a něco jiného je předvádění na módních show, kde chybí módní molo, a chodíme v těsné blízkosti lidí. Tam vždy volím zakryté pozadí," dodala krásná Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám