Hlavní obsah
Článek

V reality show VyVolení se opět rozhodovalo o tom, kdo půjde z kola ven. Místo emocí přišla na řadu taktika a odnesl to nově příchozí Jafar.

Ten se nejspíš ve vile příliš dlouho neohřeje. Do soutěže vtrhnul minulý týden jako uragán, ale soutěžící mezi sebou nového vůdce smečky odmítají přijmout. Více než dvoumetrový chrlič ohně tak pohořel hned při svém prvním Zúčtování.

O svůj osud se nejvíce obávala Romana, která měla už několikrát namále. S bojem o další setrvání v soutěži byla smířená, ale dva palce dolů, které dostala od Evy a Honzy, její budoucnost neohrozily. Hůře totiž dopadl Jafar, který se ve vile nestačil ani rozkoukat.

Lucie jej označila s odůvodněním, že do soutěže nepřinesl novou energii. Další palec dolů mu dala Nikol a Jafarův osud zpečetila Pavlína. Ta přiznala, že jej nestačila poznat, ale musí dát na intuici. Okruh soutěžících se totiž zužuje a při Zúčtování je stále zřetelnější taktika.

Jafar byl negativním přijetím překvapený a čeká jej neklidné spaní. Nemá totiž jasno v tom, koho si vybere do Duelu. Při Zúčtování si zvolil kolegyni Reginu jenom proto, aby neohrozil její další setrvání v soutěži, a tvrdil, že se všemi vychází dobře. To se ale nejspíš po dnešku změní.

Reklama

Další články

Načítám