Hlavní obsah
Článek

Rozvádějící se zpěvačka Míša Nosková (41) se rozhodla najít si nového přítele. Soudě podle fotek na to ale nejde úplně nejlepším způsobem. Na focení v Náchodě při soutěži Nej sestřička 2013 se tvářila jako kakabus (někomu může dokonce připomínat učitelku z Dívky na koštěti, které vlivem kouzla dorostly králičí zuby) a ani křiklavé provokativní bíločerné košíčky pod černým sáčkem jí asi prince na bílém koni vážně nepřinesou…

Míša zpívala píseň z opery, v zákulisí zase neustále s Markétou Konvičkovou řešila chlapy. „Mně se stejně teď nejvíc líbí Muž roku 2013 Tonda Beránek. Má krásné tělo, a navíc mu nechybí charisma,” mrkala Nosková. Ta by nutně nyní potřebovala spíš montéra. S dcerou Eliškou si zařizují byt.

„Je to hrůza, musela jsem kupovat novou sedačku, ale kdo mi to smontuje, to vážně nevím,” krčí rameny Míša, která sklidila se svou písní úspěch.

Sestřičkou roku se stala Zdena Oldřichová z Boskovic. „Celá akce je především pro zdravotní sestry. Doufáme, že to berou jako poděkování za jejich náročnou a obětavou práci. Výtěžek z finále pak putuje na charitu,“ říká pořadatel David Novotný.

Reklama

Další články

Načítám