Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Příroda vás obdařila bujnými vnadami, a vy tak máte problém sehnat krásnou podprsenku za slušnou cenu? Nebo k vám příroda příliš štědrá nebyla a bez push-upky se neobejdete? Každá z vás si tento týden přijde na své. Sexy podprsenky pro prsa všech velikostí nyní pořídíte v super akci!

Vybrané kousky se slevou 20 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento týden pořídíte na Astratex.cz vybrané podprsenky značky Avalingerie se slevou 20 %. V aktuální kolekci najdete podprsenky v široké škále velikostí a za super ceny. Podívejte se s námi na kousky, které v akci pořídíte, nechte se inspirovat a udělejte si radost!

Luxusní bardotka pro bujné vnady

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V akci nyní pořídíte také jednu z nejoblíbenějších podprsenek pro velká prsa. Bardotka v luxusním provedení nabízí nejen krásný vzhled, ale také dokonalý komfort. Boční kostice, padnoucí střih a příjemné podšití zajistí celodenní pohodlí. Padnoucí střih vytvoří krásný tvar poprsí a díky silikonovému pásku můžete tento sexy kousek obléct i pod topy bez ramínek. Získá si i vás?

Zajistěte si odzbrojující dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud se nepyšníte extra plným dekoltem, vsaďte na push-upku. Co říkáte na tento něžný, a přesto sexy kousek? Podprsenku Novato si zamilujete. Krajkové zdobení, pohodlný střih a příjemné bavlněné podšití jsou jedny z mnoha předností této krásky. Push-up efekt zaručí krásně tvarovaný a plný dekolt, kterým se můžete pyšnit i vy!

I podprsenky pro velká prsa mohou být krásné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Něžná podprsenka Irvine je navržena tak, aby i opravdu velkým vnadám poskytla řádnou oporu a perfektní tvar. Díky speciálnímu střihu do tvaru T vytvaruje vaše vnady dokulata a vysoký střed společně s pohodlnými ramínky zaručí maximální pohodlí. Díky krajkovému zdobení je jako dělaná i pro zvláštní příležitosti. Buďte okouzlující!

Něžná svůdnost pro plné tvary

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I s plnými tvary se můžete proměnit v křehkou krásku. Stačí obléct to správné prádlo. Třeba podprsenku Novato. Tato něžná podprsenka vám navíc vytvoří dokonale tvarovaný dekolt a nabídne celodenní pohodlí. Díky bočním kosticím, padnoucímu střihu a silnějším ramínkům se budete cítit jako v bavlnce a směle můžete oslňovat svůdným dekoltem. Dopřejte si pohodlí a sex-appeal v jednom!

Další články

Načítám