Hlavní obsah
Článek

Přestože je Lady Gaga (38) pořádná exhibicionistka, tohle zřejmě v úmyslu neměla. Všechny její kostýmy totiž zakrývají alespoň intimní partie a bradavky. Stejně tak tomu nejspíš mělo být i u odvážných šatů, které si zpěvačka vzala v pondělí večer na předávání CFDA Fashion Awards v New Yorku. Jenže to by se Gaga nesměla hýbat a předvádět svůdné pózy, při nichž zvedala ruku. V nestřežený okamžik její ňadro vyklouzlo z korzetu.

Jelikož je Lady Gaga na vrcholu své kariéry, nemá zapotřebí na sebe tímto způsobem upozorňovat. Dá se předpokládat, že nešlo o záměrnou „nehodu“, která by ji měla dostat na přední strany bulvárního tisku. Je však s podivem, že se jí taková věc stala až nyní. Pózování pro fotografy v tyrkysové paruce a černých korzetových šatech na fialovém koberci si tak nejspíš bude zpěvačka pamatovat ještě dlouho.

Na události pořádané v newyorské Alice Tully Hall v Lincoln Centre však Lady Gaga překvapila také tím, že shodila minisukni a bohatou vlečku. Nechala si pouze korzet a černá tanga, která byla na zadní části mezi půlkami jejího zadečku pošitá ostny. Ty vyvolaly u hostů vášnivou debatu, jak si s nimi mohla Gaga sednout. Nechyběla samozřejmě ani zpěvaččina specialita - kožené boty na vysoké platformě, která tentokrát měla minimálně 25 centimetrů.

Kostýmy Lady Gaga jsou jejím poznávacím znamením. Americká umělkyně dokonce nedávno přiznala, že je kvůli svým modelům v dluzích. Přestože její turné Bonster’s Ball vydělalo stovky miliónů, kostýmů má tolik a jsou údajně tak nákladné, že je prý ve finančním mínusu.

Skutečnost, že jsou její modely již fenoménem potvrdily také desítky fanoušků, kteří byli k vidění před pár dny v newyorském Central Parku. Všichni se oblékli do bláznivého stylu americké hvězdy a čekali na její příjezd.

Reklama

Další články

Načítám