Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) má postavu snů, a přesto tvrdí, že je nyní ve špatné formě. Byli jsme u focení jejího kalendáře, kde pózovala v nejrůznějším sexy prádélku. Posuďte sami, zda je na tom tak špatně.

"Mám pocit, že jsem opravdu v nejhorší formě, ve které jsem kdy byla. Za poslední týden jsem přibrala asi tři kila. Je to náročnou prací, nespím, nemám čas cvičit. Neodpustím si jen jógu ráno, abych se probudila a rozhýbala," řekla Super.cz Andrea.

"Celulitidu jsem neměla nikdy. To není můj problém. Cítím ale, že nyní nedopnu kalhoty. Necítím se úplně fit, vím, že v prádle by to mohlo být lepší," překvapila Andrea, která na sobě nemá gram tuku navíc a po dvou dětech má skvělou postavu. Tělo má lepší než většina jejích o hodně let mladších kolegyň.

Verešová fotila letos již čtvrtý kalendář a na průběh nechala nahlédnout kameru Super.cz. "Lidé mě uvidí v úplně jiné poloze. Je to víc trendy a fashion, minimální make-up. Jsou to věci, které bych v pohodě mohla použít v Miláně nebo New Yorku, kdekoli. Je fajn, že mě lidé poznají i nenalíčenou," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám