Hlavní obsah
Článek

O tom, jak český Belmondo Martin Kraus snáší, že do seriálu Cesty domů nastoupil další krasavec Radúz Mácha, se toho už napsalo hodně. Zajímalo nás, jestli už se chlapci srovnali s tím, že se o nich píše jako o dvou kohoutech na jednom smetišti, a jak spolu vycházejí.

"Tak my jsme spolu chodili do školy a vycházeli jsme dobře. Spíše se u toho bavíme. Ale já byl největším krasavcem z Cest domů dva roky, myslím, že jste mne tak nominovali dokonce u vás na Super.cz. Tak uvidíme, jak dlouho to vydrží Radúzovi," smál se Martin Kraus.

Při natáčení se spolu prý baví, ovšem v soukromí to taková sláva není. Třeba na pivo spolu od té doby, co Radúz nastoupil do seriálu, nešli. "Když mám po práci, spěchám ke koním. Kam spěchá Radúz, nevím, ale na vysedávání v hospodě to není," svěřil Kraus.

Dokonce se na sebe nebyli navzájem podívat ani v divadlech, kde oba hrají, i když zrovna v Cestách je parta, která navzájem svoje představení navštěvuje. "Já na něm nebyl, a pokud vím, on ne mně taky ne," upřesnil Martin.

Jen pár dní po našem rozhovoru jsme ale oba mladé muže potkali znovu a před objektivem Super.cz si podali ruku, abychom měli i pro naše čtenáře záznam, že spolu dokáží vyjít docela v pohodě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám