Hlavní obsah
Článek

Jejího bratra už známe. Radko Gudas podepsal smlouvu v NHL a pravidelně je jedním z nejnasazovanějších hráčů Tampa Bay Lightning. Ovšem jeho o dva roky mladší sestřička jen nesedí u televize, i když bráchovi samozřejmě fandí a přála by mu, aby se dostal do nominace na olympiádu. Krásnou Karolínu Gudasovou teď budeme vídat v divadle Semafor.

Překrásná studentka konzervatoře totiž dostala velkou příležitost v obnoveném představení legendární Kytice. "Původně jsem měla jen jednu roli Daisy za herečku, která z divadla odešla, v baladě Zlatý kolovrat," vyprávěla jednadvacetiletá Karolína.

Principála Jiřího Suchého ovšem vnadná brunetka zaujala natolik, že netrvalo ani pár týdnů a nabídl jí další, mnohem větší příležitost. "Je to vlastně hlavní role ve všech dalších baladách. Panna v baladě Svatební košile, dívka ve Vodníkovi a Dornička v baladě Zlatý kolovrat," vypočítala pyšně mladá kráska.

"Jediný problém byl ve zkoušení. Celé představení se učím z videonahrávky a na jevišti máme jen pár zkoušek. Je to tedy pro mne veliká výzva a budu doufat, že vše proběhne, jak má," doufá Karolína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám