Hlavní obsah
Článek

Vašek Noid Bárta (43) konečně oficiálně Super.cz jako prvnímu médiu přiznal přítelkyni Gabrielu Dvořákovou (35) a nechali se spolu poprvé nafotit při líbačce. Existují ale i jiné obrazové materiály. Dvojice natočila videoklip k Vaškově písni Moře kupodivů, v níž se oba objevují nazí. Mrkněte do fotogalerie!

Noid v klipu chytá ryby, najednou začne být roztěkaný, sbalí se a rychle vyrazí za svou láskou, s níž je už půl roku, aby splynuli v jedno tělo. „Videoklip je i o tom, že když chlapa přepadne touha, má všeho nechat a jít za svou láskou,“ potutelně se usmívá svalnatý fešák, který ve videu ukazuje své mužné tělo i vypracovaný zadek. Ten je možné zahlédnout i u záběru s Gábinou, rošťák Bárta ho však rozmazal. Asi nechtěl, aby mu lásku někdo okukoval.

„Nebylo to z mé hlavy, držel jsem se striktně scénáře, který napsal můj táta,“ brání se rocker, jemuž se písnička povedla. A s ní i klip, který si natočil komplet sám.

„Ušetřil jsem si nějaké peníze, tak jsem si koupil filmovou kameru. A byl jsem i kameramanem. Na stativ jsem dal čepici, zaostřil, pak jsem dal stativ pryč, stoupl si na jeho místo, natočil se sebou záběr, a jelo se dál. Naběhal jsem spousty kilometrů. Byla to fuška, ale stálo to za to,“ dodal sympatický zpěvák a skladatel, který má doma jednu z nejkrásnějších učitelek republiky.

Reklama

Další články

Načítám