Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Simona Krainová změnila život nejen svému muži, kterému dala dva krásné syny, ale i několika ženám díky populární soutěži o proměnu s klinikou YES VISAGE. Učinila několik žen šťastnější a se sebou samou spokojenější. Nyní je to jinak, k těmto hezkým změnám přibyl i muž, kamarád Simony Pavel.

Kila dolů za hodinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Když jsem viděl všechny ty úžasné proměny, začal jsem se Simony nenápadně různě vyptávat, co a jak by se dalo udělat v mém případě. Konkrétně jsem se zajímal o postavu a podbradek. A Simona nelenila a rovnou mi domluvila schůzku na klinice, s tím, že se nemusím ničeho obávat. Dnes jsem rád, že tak učinila,“ přiznal nám spokojený Pavel. Na Klinice YES VISAGE mu byla doporučena v současnosti nejmodernější forma liposukce - laserem asistovaná SlimLipo, která je zároveň nejšetrnější známou liposukcí v moderní estetické medicíně. Nevyřadí vás z běžného života, ani nevyžaduje pobyt v nemocnici. Zároveň se laser díky technologii 2 v 1 vypořádá i s povolenou kůží po zmizení tuků, kdy dochází ke zpevňování této pokožky a nahrazuje tak některé chirurgické metody upravující tvar těla. Hubenější tělo a zároveň pevnější pokožka je tak dnes již záležitost jedné hodiny.

Pryč s problémovým podbradkem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

SlimLipo však neřeší jen břicho a klasické partie jako nohy a boky, ale umí si díky šetrnosti a preciznosti technologie poradit i s jinak problematickými oblastmi jako jsou paže či podbradek. Podbradek se řešil právě i v případě Pavla. „Výsledek naprosto předčil má očekávání. Nejen proto, že bych nečekal, že budu moci využít liposukci i v oblasti obličeje, ale hlavně také proto, že jak zákrok, tak i zahojení proběhlo tak rychle, že jsem už třetí den byl opět funkční v práci. Navíc nikdo nepoznal, co se na mně dělo, viděli jen výsledek.“ Ze stejného důvodu si vybrala laserovou liposukci SlimLipo i bývalá programová hlasatelka a herečka Marie Tomsová, která přiznala, že by na klasickou liposukci nikdy nešla, ale vzhledem k jednoduchosti zákroku byla SlimLipo na Klinice YES VISAGE jasná volba, kterou si nadělila ke svým narozeninám.

Hubnutí třeba v době obědové pauzy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O tom, že se i muži o sebe starají a že účinné metody na hubnutí nejsou jen výsadou žen, svědčí i další populární metoda a tou je Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting, kterou využili na klinikce YES VISAGE populární slovenský moderátor Martin Nikodým nebo herec Maroš Kramár. Tato metoda je zcela neinvazivní, tedy bez chirurgického zásahu do těla, kdy opět po zákroku můžete hned zpět do práce. Zároveň je to také nejúčinnější metoda mezi neinvazivními metodami vůbec. Využilo ji už mnoho známých jmen, například i sama Simona Krainová, dále pak třeba herečky Kateřina Brožová či Alice Bendová nebo Miss Kateřina Sokolová či Eliška Bučková. V Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech najednou, provozuje tuto patentovanou technologii pouze klinika YES VISAGE.

Co zajímá muže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celkově nás zajímalo, jaké služby nejčastěji zajímají muže. „Je to určitě liposukce ať už invazivní SlimLipo nebo neinvazivní Kryolipolýza Zeltiq, odstranění nadměrného pocení, ale řeší i značné projevy stárnutí a především pak víčka. Právě padající víčka, povislá kůže a váčky pod očima jsou častým problémem, který se s přibývajícím věkem dotýká většiny lidí, bez rozdílu, zda se jedná o ženu či muže,“ prozradil nám primář kliniky YES VISAGE MUDr. Miroslav Krejča, PhD.

Nechte se proměnit zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už jste žena nebo muž, vypadat lépe díky pokroku estetické medicíny je dnes již mnohem snazší. Navíc jsou estetické zákroky mnohem dostupnější a méně náročné nejen pro vás, ale i pro vaši peněženku. Chcete-li i vy hubenější postavu nebo mladší tvář a to ještě k tomu zcela zdarma, máte možnost zkusit štěstí. Pro velký úspěch vyhlásila klinika podzimní kolo soutěže o proměnu se Simonou Krainovou. Soutěžit můžete na webu kliniky YES VISAGE.

Další články

Načítám