Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokdo má v našem šoubyznysovém rybníčku postavu na to, aby ji ukazoval na jevišti v plné kráse. Mladý zpěvák a herec David Gránský je ale jednou ze světlých výjimek.

Někdejší finalista X Factoru, hvězda seriálů Gympl s (r)učením omezeným, Vyprávěj či muzikálu Pomáda, se nebojí svoji vysportovanou postavu předvést, a proto přijal nabídku účinkovat v novém muzikálu Janka Ledeckého Iago, který vychází ze Shakespearova Othella a bude mít premiéru v únoru 2014 v Divadle Hybernia.

„Budu hrát Casia, mladého diplomata, přítele Othella. Díky intrikám ale naše vztahy ochladnou a stanou se z nás rivalové,“ řekl nám jedenadvacetiletý absolvent herectví na Pražské konzervatoři.

A jak je to s tou jeho nahotou na jevišti? „Budu tam pobíhat skoro celé představení polonahý a nakonec skončím s nožem v zádech. A umírám taky nahatej s kalhotama u kotníků,“ směje se Gránský. Fanynky herce si tak určitě přijdou na své.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám