Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podzim již v plném proudu probíhá a zanedlouho se přehoupne do té části, kdy ho provází ranní jinovatka a teploty kolem bodu mrazu. Je tedy záhodno se na toto období náležitě připravit! Nechte se proto inspirovat následujícími tipy na nákup módních kousků, které by letos ve vaší zimní garderobě rozhodně neměly chybět. Vydejte se zimě vstříc v novém trendy outfitu!

Elegantně a s noblesou: To je oč tu běží

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Omrzely vás zimní bundy či kabáty a chcete zkusit něco nového? Rády byste se vyhnuly fádnosti a vynikly něčím nevšedním a neokoukaným? Pokud ano, pořiďte si pončo! Budete výjimečná, budete in! Šedé pončo s kapucí z umělé kožešiny perfektně sedí každému typu postavy a ženám všech generací. Bude vaším pomocníkem při snaze zamaskovat nějaká ta kila navíc a jako bonus vám zaručí stoprocentní komfort a pocit, že vypadáte zkrátka skvostně.

Vyzbrojte se proti zimním teplotám trendy bundou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řešíte každou zimu ten samý problém, totiž že nemůžete narazit na bundu, ve které nebudete vypadat minimálně o pět kilo těžší? Nevěšte hlavu, existuje řešení – v pase projmutá bunda s páskem, která dokonale kopíruje tvar postavy a podtrhuje ladnost ženských křivek. Díky lesklému provedení v ní vskutku zazáříte a budete působit velice šmrcovním dojmem. Je pro vás připravena ve vícero barevných provedeních a široké škále velikostí, navíc za zcela bezkonkurenční cenu.

Zachumlejte se stylově

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šály a šátky představují módní kousek, který ovíjí ženské šíje již od nepaměti. Jste fanynkou tohoto praktického doplňku, který mnohdy udělá dokonalou tečku za celým outfitem? Máme pro vás tip na dalšího adepta do sbírky. Co takhle pletená šála ve tvaru trojúhelníku, zdobená třásněmi? Vezmete-li ji jednou na sebe, nezbyde vám nic jiného, než se do ní bezhlavě zamilovat a nosit ji celou zimu.

Vsaďte na oslnivý satén

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se do divadla, na koncert nebo na večeři s partnerem, ale nechce se vám oblékat do šatů? Nevadí. Spolehlivou variantou, pomocí níž rovněž okouzlíte (nejen) svůj protějšek, může být například lesklá halenka ze splývavého saténu. Výstřih ve tvaru V decentně poodhalí váš dekolt, ale zároveň neukáže víc, než je potřeba. Volný střih a zaoblený okraj vyvolá dojem ležérnosti a nenucenosti. Zkombinujete-li halenku s koženými legínami, bude mít váš partner pocit, že prožívá večer s bohyní.

Hříšně sexy: Aby vám neodolal jediný mužský pohled

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Blíží se období Vánoc, které s sebou krom nakupování dárků a pečení cukroví přináší i jiné příjemné aktivity – firemní večírky! Ať už hodláte navštívit jakoukoli společensky laděnou událost, oblečte se na výbornou. Pomohou vám v tom například tyto luxusní šaty z žerzejového materiálu a krajky. Snoubí se v nich něžnost s vyzývavostí – elementy, které brilantně podtrhnou váš půvab a ženskost. Zaručujeme, že v těchto šatech se stanete ozdobou celého večera!

Další články

Načítám