Hlavní obsah
Článek

Herec a bavič Michal Suchánek (58) je sice už dávno velký kluk s rodinou a dětmi, ale to neznamená, že on a jeho okolí nemusejí poslouchat jeho matku na slovo! O tom se přesvědčili i v televizi, která vysílá zábavnou show Partička, v níž „Suchoš“ exceluje. Michalova rodička prý má hlavní podíl na tom, že stanice vrátila pořad na svůj hlavní vysílací kanál.

„Volala opravdu neustále. Doslova nás bombardovala telefonáty a zkoušela různé finty,“ dozvěděli jsme se z televize. Nakonec chtěli mít asi na programovém oddělení klid na další práci, a tak rázné matce podlehli.

„I mně říkala: ‚Míšánku, já chci, abys byl zpátky na tý Primě, my ten Cool s taťkou nechytáme.‘ Nevěděl jsem ale, že to nějak zvládne, že má tak dlouhé prsty,“ diví se Suchánek.

„Touhle cestou bych chtěl Michalově mámě poděkovat. Každý den volala do televize, až jí pod nátlakem podlehli,“ tvrdí zase Richard Genzer (57). Buď jak buď, pořad se bude vysílat každé úterý až po dvaadvacáté hodině, neboť, jak pánové již párkrát předvedli, některé scény hraničí téměř s erotikou, která je dřív zakázaná.

Reklama

Další články

Načítám