Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tajemství úspěchu nové Česko Slovenské SuperStar Lukáše Adamce (37) je vyzrazeno. Před velkým finálovým duelem s Gabrielou Gunčíkovou (30) si užíval sexuální hrátky se svojí nádhernou přítelkyní Petrou. A vyplavené endorfiny zřejmě udělaly své.

Zatímco Gábina Gunčíková před grandfinále odpočívala a nervy měla pochopitelně na pochodu, Adamec uvolnění před důležitým večerem pojal po svém. "Odskočil si na hotel za svojí přítelkyní Petrou a milovali se," řekl Super.cz zdroj ze štábu Česko Slovenské SuperStar.

"Ano, před finále jsem se s Péťou miloval," pochlubil se posléze i sám Adamec, který tak díky tomu získal před svou finálovou soupeřkou nezpochybnitelnou výhodu.

Ani bezchybný pěvecký výkon Gunčíkové a její překrásná tvář nedokázaly buldozer jménem Adamec zastavit. Energie z něj doslova sálala. Falešné tóny, špatná rytmika a další výtky poroty na adresu Adamce diváky nepřesvědčily. Zřejmě opravdu zafungovala energie, která ze zpěváka vyzařovala. Za vítězství a dva a půl miliónu korun tedy může poděkovat nejen svému velkému talentu, ale také své krásné přítelkyni Petře.

Reklama

Další články

Načítám