Hlavní obsah
Článek

Manžel Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) si již dnes v úterý měl vyslechnout rozsudek kvůli údajným výhrůžkám své exmanželce, její advokátce a také kamarádce. Jenže k tomu nedojde. Soud jednání odročil na neurčito, ale jen z důvodu, aby mu mohl dát v budoucnu pořádný flastr!

Důvodem je to, že v druhé trestní věci občas velmi prudkého říčanského podnikatele probíhá odvolání Rychtáře. Tomu se nelíbila podmínka, kterou dostal za údajné brutální zmlácení své bývalé ženy, a tak se obrátil na vyšší soudní instanci. A než bude tenhle případ pravomocně rozhodnutý, druhý soud v žádném případě neskončí.

„Je to odloženo na neurčito, neboť soud musí přihlédnout k pravomocnému rozsudku první věci a pak případně obviněnému udělit souhrnný trest, uzná-li ho vinným. Dvě podmínky zkrátka dostat nemůže,“ naznačuje náš dobře informovaný zdroj blízký justici, že ve finále by Josefu Rychtářovi oba skutky mohly vynést život za mřížemi. Jak si v tom případě poradí se životem Iveta Bartošová, která neumí být v žádném případě ani na sekundu sama, to zůstává ve hvězdách.

Kromě toho muži, nadneseně řečeno, hrozí za pár trestných činů v Itálii také galeje na Sicílii.

Reklama

Další články

Načítám