Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzpomínáte na kuchařskou televizní show MasterChef a jeho hlavní hvězdu Gordona Ramsayho? Šéfkuchař s jazykem ostrým jako břitva se mnohdy nelítostně pustil do svých kuchtících ‚oveček‘, ale i tak si svým přístupem dokázal diváky získat na svoji stranu. Přestože Gordon nikdy neměl nadváhu, pustil se s vervou do hubnutí a zpevňování svalstva. A výsledek jeho píle stojí za to!

Ramsay je na sebe zaslouženě pyšný a svou novou muskulaturu s oblibou předvádí na fotkách, které pak sdílí na sociálních sítích. Shození 13 kilogramů tvrdým cvičebním programem a striktní dietou přece musí někde uplatnit.

Kuchařský guru a majitel mnoha restaurací z jídelníčku vyškrtl tučné pokrmy a nasadil do boje s kilogramy veganské koktejly, mandlové mléko a dostatek zeleniny. V současnosti se tak ručička na váze zastavuje na 88 kilogramech, což je při jeho výšce 189 centimetrů ideální stav.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám