Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alice Bendová (50) byla po narození druhého dítěte vyděšená. "Přibrala jsem čtrnáct kilo a v porodnici nechala jenom tři. Byla jsem hrozně oplácaná," prozradila Super.cz. Zpočátku při péči o dcerku Aličku nechala kila být, v listopadu ale přišel přelom. "Už jsem se na sebe nemohla dívat a pustila se do hubnutí," vyprávěla. Od chvíle rozhodnutí už má dole dvacet kilogramů.

"Začala jsem s tím, že jsem upravila výživu. Muselo skončit večerní mlsání a vzpomněla jsem si na všechny zásady stravování, které samozřejmě znám, ale nedodržovala jsem je," přiznala. To znamená uhlohydráty a ovoce spíše dopoledne, Bílkoviny a zeleninu odpoledne. "Také power plate, který mám doma, přestal plnit funkci věšáku na šaty a začal být v pohotovosti. Cvičím obden půl hodiny," pokračovala Alice.

Některé špíčky ovšem nemohla dostat dolů, tak vyzkoušela metodu neinvazivní liposukce zmražením tukových buněk. "Byla jsem na ní dvakrát a musím říct, že fakt funguje," řekla na otevření nové kliniky Yes Visage v Brně, jejíž služby využívala v pražské pobočce.

Alice už se už pomalu vrací k práci. "Zrovna točím na Primě pořad o financích. Je to hodně zajímavé," prozradila. Přišla už i filmová nabídka. Zda budeme moci obdivovat její nahé tělo jako naposledy v Kajínkovi, herečka neprozradila. "Máme točit koncem léta, ale na informace máme embargo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám