Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn Veroniky Žilkové Vincent Navrátil a nejhezčí herec seriálu Cesty domů Radúz Mácha společně nafotili pořádně sexy fotky. Radúz a Vincent nastoupili do sedmé řady seriálu Cesty domů a lidsky si hodně sedli. Skvěle si rozumí a vtipkují spolu i mimo záběry.

A legrace byla i během focení. Kluci si role modelů užívali a zároveň se tím velmi bavili. Vincent se neustále díval, jak vypadá zezadu. „Mně se před pár lety nelíbil můj zadek. Ale pak jsem vyrostl a díky tomu zhubnul, taky začal trochu cvičit, takže už jsem s ním spokojený, navíc to oblečení se mi moc líbí,“ prozrazuje Vincent.

Radúz své pozadí neřešil, naopak kontroloval vlasy, které měl vyfoukané trochu nahoru. „Vlasy takhle běžně upravené nenosím, musím si na to chvíli zvykat. A co bych na sobě chtěl změnit? Rád bych měl víc vypracované břicho, líbil by se mi ten 'pekáč buchet', jak se říká. Tak jsem na něm trochu začal pracovat,“ dodal se smíchem Radúz. Podívejte se, jak to seriálovým chlapcům slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám