Hlavní obsah
Článek

Oblíbené veselé motivy, kvalitní bavlna a neuvěřitelně nízké ceny. To je recept na příjemný a ničím nerušený spánek! Kvalitní dětské povlečení v krásných barvách vykouzlí úsměv na tváři všech rošťáků i princezen a internetový obchod 4Home ho nyní přináší za ceny, které vykouzlí úsměv na tváři i vám: se slevou až 39 %! Akce platí do 30. října 2013 nebo do vyprodání zásob.

Pro všechny malé kočky a koťata

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeden z nejoblíbenějších motivů povlečení pro děti. Kočičku Marii v dokonalém růžovo-bílém proužkovaném provedení milují děti i dospělí – zamilujte si ji i vy! Kvalitní 100% bavlna zajistí pohodlný a zdravý spánek. Nabízíme v rozměru na jednolůžko 140 x 200 cm a 70 x 90 cm. Nyní se slevou 23 %!

Zažijte dobrodružství s Kačerem Donaldem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo by neměl rád Kačera Donalda! Už dlouhá léta patří mezi nejoblíbenější postavy všech dětí a nyní můžete svým ratolestem dopřát samé dobrodružné sny s Donaldem v tomto krásně modrém povlečení v námořnickém stylu. Kvalitní 100% bavlna zajistí pohodlný a zdravý spánek. Nabízíme v rozměru na jednolůžko 140 x 200 cm a 70 x 90 cm. Nyní se slevou 23 %!

Každá malá princezna je bude milovat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá malá holčička sní o krásných dlouhých šatech a pohádkovém bále. Nyní mohou vaše malé princezny usínat v jemném povlečení s jejich oblíbenými pohádkovými postavami: Popelkou, Sněhurkou nebo třeba Šípkovou Růženkou. Kvalitní 100% bavlna zajistí pohodlný a zdravý spánek. Nabízíme v rozměru na jednolůžko 140 x 200 cm a 70 x 90 cm. Nyní se slevou 23 %!

Rychlostí blesku s Bleskem McQueenem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbený film Auta se závoďákem Bleskem kraluje motivům povlečení pro kluky. Pořiďte jedno i svému rošťákovi a uvidíte, že bude usínat doslova rychlostí blesku! Kvalitní 100% bavlna zajistí pohodlný a zdravý spánek. Nabízíme v rozměru na jednolůžko 140 x 200 cm a 70 x 90 cm. Nyní se slevou 23 %!

Když se zamiluje kůň…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bavlněné povlečení s autentickým fototiskem. Motiv krásného hřebce s klisnou potěší nejen milovníky a milovnice koní! Kvalitní 100% bavlna zajistí pohodlný a zdravý spánek. Nabízíme v rozměru na jednolůžko 140 x 200 cm a 70 x 90 cm. Nyní se slevou 39 %!

Další články

Načítám