Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedno překvapení za druhým čekalo na návštěvníky při tradiční a velice oblíbené Dámské jízdě v Divadle Rokoko.

Po představení Gogolovy komedie Hráči následovala módní přehlídka. A ne jen tak ledajaká! Na předváděcí molo totiž vtrhnul charismatický herec Michal Dlouhý, který si netradiční roli modela náležitě užíval.

Jak by také ne, když mu zdatně sekundovaly oblíbené herecké kolegyně Stanislava Jachnická a Barbora Janatková, z jejichž minisukní nemohl charismatický herec spustit oči. Hereckou kariéru ale na hřebík pověsit naštěstí nehodlá.

„Držím se svého kopyta a zůstávám věrný prknům, co znamenají svět, ale nemohl jsem odmítnout, když mne kolega a současně i tvůrce kolekce, kterou jsme předváděli, Martin Písařík požádal, abych mu udělal modela. Nebylo to sice poprvé, pár zkušeností mám, ovšem profesi bych rozhodně neměnil. Modeling je hodně náročný a já jsem to tentokrát udělal pro šikovného kamaráda a tak trochu i pro radost,“ vysvětlil nám Michal Dlouhý.

Herec si dokonce neváhal od Martina Písaříka objednat nějaké nové kousky do svého šatníku.

„Šijeme a navrhujeme spolu s kolegyní Petrou už dva roky, a to z kvalitních, hlavně zahraničních materiálů a v malých sériích. A hlavně šijeme a nabízíme to, co se nám líbí. A jak je vidět, líbí se to i Michalovi, který si u nás už i vybral,“ pochlubil se Martin Písařík, herec a kostýmní výtvarník v jednom. Uvidíme, kterého kolegu naláká do světa modelingu příště.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám