Hlavní obsah
Článek

Pokud se dá říct, že Češi Lucii Bílou (57) milují, tak u našich slovenských sousedů to platí dvakrát tolik. Pro Slováky je česká Zlatá slavice něco jako „bohyně“. Dokázali to na prvním ze dvou slovenských koncertů v rámci Černobílého turné 2013 v Bratislavě. Zpěvačka je zvedla ze židlí a dostala do varu. Vstali, tančili, zpívali a finální ovace nebraly konce. Zpěvačka musela dát dokonce neplánovaný přídavek.

„Myslím si, že kluci z mého slovenského týmu se prostě předvedli doma úplně famózně. Co víc si přát, jsem šťastná, spokojená, plná euforie. No a v pondělí to všem ukážeme ještě v Košicích. Bratislava měla obrovský náboj, úžasnou atmosféru, prostě super a v Košicích to nebude jiné, tedy doufám,“ svěřila se Lucie Bílá těsně po koncertě. Na show se podílela celá spousta slovenských osobností.

Po vystoupení se na ni vrhli novináři, ale i fanouškové. Jedna z fanynek, jejímž životním snem bylo setkat se osobně s Lucií Bílou, dokonce kvůli tomu odložila operaci. „Musela jsem ji vidět, musela jsem jít na její koncert a jsem strašně šťastná, že nás přijala, vyfotila se, dostaly jsme s kamarádkou cédéčko. Lucka byla úžasná a ten koncert jsme si, stejně jako všichni, maximálně užívaly,“ řekla fanynka Monika.

Když Lucie Bílá nezpívá, nezkouší a nedává rozhovory, relaxuje, ale především háčkuje další a další srdíčka. „Jsem strašně ráda, že o srdíčka je takový zájem, že jsem se do toho během turné musela dát. Háčkuju všude - v šatně, v autě, doma. Krásně si tím vyčistím hlavu, relaxuju u toho, a hlavně to pomůže dobré věci. Jsem tu pro lidi, chci v téhle pochmurné době rozdávat radost, úsměv a dobrou náladu, protože si myslím, že je to potřeba. A když ještě k tomu můžu někomu pomoct, je to pro mě to nejvíc,“ dodala Lucie Bílá.

Reklama

Další články

Načítám