Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková (31) se nedávno nechala obarvit na zrzavo. Důvodem je ostuda její rodiny, kterou způsobila její matka Monika. "Chtěla jsem změnu a taky jsem se chtěla odlišit od jedné blondýny z naší rodiny," řekla Super.cz Ornella. Také její sestra Charlotte si prý nechala ztmavit vlasy.

Jasné je, že tím myslela svoji matku Moniku. Ta nasekala rodině obrovské dluhy, je na ni vydána exekuce, a jak potvrzuje sama Ornella, z popularity se doslova zbláznila. Korunu tomu nasadila, když si našla dvacetiletého milence.

"Co mám na to říct. Nerozumím tomu. Ale za tu ostudu, kterou teď má, si může sama. Táta s ní nakonec zůstal, ale odstěhovali se z Hostivice na místo, kde je nikdo nezná a nevylézají. Máma prostě asi musela pořádně spadnout, aby se začala chovat normálně. Já s ní nejsem vůbec v kontaktu. Stýkám se jen s babičkou a s tátou si voláme nebo se vidíme, když není v jeho blízkosti máma," dodala Ornella, která se na veřejnosti objevila po dlouhé době. Nenechala si i s babičkou ujít vernisáž své dobré kamarádky Olgy Path Štiplové. A to i proto, že vystavena je v galerii Idea i série jejích portrétů. A stylově si nasadila i čelenku z květin. "Olga je taková hodně éterická, na její výstavu se to hodí. A z mých fotek jsem nadšená a mile překvapená," uzavřela sexy zrzka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám