Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Všichni fanoušci její postavy mají smůlu! Luxusní exmilenka Leoše Mareše (47) Gabriela Dvořáková (35) se rozhodla, že už nikdy nebude ukazovat své dokonalé křivky. „Opravdu se to ke mně jako k učitelce v první třídy základní školy nehodí,“ tvrdí půvabná cizokrajně vypadající dívka, která prý žije s Noidem a dřív měla vztah s přítelem Elišky Bučkové Malinou. Nyní si pořídila nový účes a nechala se fotit v podzimně zbarveném parku v centru Prahy. Sluší jí to i oblečené!

„Modeling mám dál ráda, ale dohodla jsem se se svými blízkými, že coby pro učitelku by pro mě nebylo důstojné, abych dál předváděla spodní prádlo. Dokáži si to představit ve výjimečných případech jako je charita, jinak ale už vážně ne,“ tvrdí Gabča, která o profesi kantorky snila odmalička. Nyní si přání konečně splnila.

„Loni jsem v září byla v zahraničí, takže jsem nestihla začátek školního roku. Proto jsem půl roku pracovala v jedné inzertní televizi, jednala jsem s klienty. Ale zjistila jsem, že obchod není něco, co by mě naplňovalo. Teď učím prvňáčky a jsem konečně strašně spokojená, že dělám to, co jsem si vždy přála,“ uzavřela usměvavá, krásná a zároveň velmi milá dívka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám