Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To zase bylo focení. Ze Simony Krainové (51) prostě ani po čtyřicítce a s dvojnásobným mateřstvím nebude usedlá paní a je pořád bujná jako zamlada. Takže když měla nafotit kampaň pro novou kliniku plastické chirurgie, bylo hodně veselo.

Fotograf Jan Tůma, který měl výslednou podobu snímků na starosti, naštěstí také není zapšklý páprda, takže ho to, že Simona místo pózování předváděla, jaká by si nechala udělat umělá prsa a přikládala si je ke svý vlastním ňadrům a pak pro změnu ukazovala kalhotky, nijak nerozhodilo.

Simona už je tváří známé vinohradské zkrášlovací kliniky několik let. Zatím ji ale využila, pouze co se týče prodlužování a zahušťování vlasů a hubnutí po druhém porodu pomocí zmrazování tukových buněk. Do budoucna se ale plastiky nezříká. "Nová pobočka, která se otevírá v Nových Butovicích, bude provádět i další zákroky, ale doufám, že ji využiju co nejpozději," doufá Simona v kvalitu svého genetického fondu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám