Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ládík je na svobodě teprve dva dny, a tak je pro něj zatím těžké uvědomit si vlastní popularitu. Lidé ho prý poznávají poměrně často: „Je to zvláštní být na svobodě, lidi mě chtějí fotit a povídat si. Celkově jsou to ale spíš pozitivní reakce.“ Po prohraném Duelu ho Zdeňka lákala na party do gay klubu: „Radši jsem utekl zpátky do Plzně. S kamarády jsme nakoupili vína do vlaku a slavili. Doma jsem nespal, nikdo se po mě ani nesháněl,“ přiznal nám.

Má pocit, že ho v novinách poslední dobou brali spíše jako nevýraznou osobu, ale věří tomu, že si diváci udělali vlastní názor podle toho, co viděli v televizi. „Myslím, že mi uškodila nejvíc názorová nevyhraněnost, ale to jsem prostě já,“ připustil.

Jeho homosexualitu rodiče prý tušili, ale tatínek tomu pořád ještě tolik nevěří: „Já myslím, že dokud nepřivedu domů nějakého kluka, tak tomu neuvěří,“ myslí si. Na univerzitním portále prý pořád profil ještě má, takže je šance, že ho ze studia ještě nevyloučili. „Spolužačka mi psala, že i učitelé mě mají ještě v seznamech, ale budu mít co dohánět.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám