Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po odebrání veškerého alkoholu přišla pro Vyvolené další rána. V sobotu večer začal ozdravný veganský týden a Vyvolení tak museli odevzdat veškeré živočišné a nezdravé produkty, čili všechno maso, limonádové nápoje, sladkosti a samozřejmě i cigarety.

Pro masožravého Jafara to byla rána největší: „Copak jsem nějakej deb***í býložravec? Teď teprve uvidíte, jak vypadá Jafar, když je nas****j!“ nadával nedlouho po zadání úkolu. To Nikol to vzala sportovně: „My zhubneme!“ začala křičet možná tak trošku i ze zoufalství, jelikož bez gumových medvídků prý neudělá ani ránu. Ovšem největší utrpení to bude pro dvě zarputilé kuřačky Lucku a nově příchozí Reginu. „Já ti oznamuju, že si balím kufr a zítra odcházím pryč,“ odsekla zcela vážně Jafarovi.

Nedělní ráno pak zoufalá strávila ve Zpovědnici, odkud zdrceně odešla a na lehátku přemýšlela, co dál. „Já nechci přestat kouřit a nebude mi to nařizovat nějaký třetí člověk!“ rozčilovala se a vzápětí si začala vehementně balit kufr. Uvidíme, zda to Regina myslí opravdu vážně a kvůli cigaretám se vzdá boje o 5 miliónů korun! A jak tento tvrdý týden zamává se vztahy ve Vile?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám