Hlavní obsah
Článek

Pyšná princezna Alena Vránová (81) se ani po propuštění své dcery Markéty z léčebny nedočká vytouženého klidu. Pětapadesátiletá žena, která má letité problémy s alkoholem dokonce přiznává, že si občas zase dá skleničku, a lamentuje na své nejbližší, že jí nepomáhají a nechají ji spát na ulici.

Markéta Rážová podstoupila tříměsíční léčbu na detoxikačním oddělení v psychiatrické léčebně v pražských Bohnicích, odkud ji propustili teprve před pár dny, abstinovat se ale hereččina dcera neobtěžuje: „Občas si dám skleničku,“ sdělila jako by se nechumelilo deníku Blesk.

Problémy s Rážovou se táhnou už dlouho, a i přes veškerou neutuchající snahu jí pomoci, nad ní už nejen maminka Alena Vránová, která byla dokonce ochotna jí věnovat část svých jater, ale i dcera Tereza, zlomily hůl. Markéta si ale nepřestává stěžovat především na slavnou maminku.

„Nebere mi telefony, nekomunikuje. To snad ani není máma, potřebuju pomoct, často spím na ulici,“ posteskla si nenapravitelná alkoholička, která má přitom stále svůj byt ve Vlašimi, kam se ale vracet nechce. Svou budoucnost totiž vidí v Praze.

Související témata:
Jarmila Rážová

Reklama

Další články

Načítám