Hlavní obsah
Článek

Tak tohle je zbraň, kterou používá Jana Bobošíková (49) v boji na poli byznysu i v politice. Svůj nadupaný dekolt vystavila při nedávné dovolené, kterou strávila s manželem Pavlem (49) ještě před začátkem předvolební kampaně.

Super.cz získal exkluzivně fotky političky v plavkách, a může tak odhalit zřejmě jedno z tajemství, proč má tak skvěle fungující vztah se svým mužem. Ten coby úspěšný podnikatel tráví momentálně hodně času mimo republiku a musel zde nechat na manželce jejich rozjetý kosmetický byznys. I tak ale jejich manželství nezaznamenalo žádnou krizi po celých 27 let. Bobošík létá za svou ženou domů, kdykoli mu to práce dovolí.

Jana Bobošíková vždy platila za elegantní kostýmkovou dámu s krásnýma nohama, a i v plavkách u bazénu si svou pověst hravě udrží. Na svůj věk vypadá skvěle a je jasné, že zřejmě sama dokáže plně využívat zkrášlující kosmetické prostředky, které její rodinná firma prodává.

"Když nemám možnost vyjet za sluncem na dovolenou, dopřeju si tak dvakrát týdně samoopalovací nástřik. Je to skvělý proces, který zanechává pokožku napnutou a pěkně hydratovanou," prozradila Super.cz Bobošíková.

Reklama

Další články

Načítám