Hlavní obsah
David Zápal
Článek

A takoví to byli kamarádi! Iveta Bartošová (†48), Josef Rychtář (65) a nosič-zvukař Stanislav Lysý tvořili skoro rodinu a po návratu pěnice ze spěšné dovolené v Itálii bez sebe nedali ránu. Nejdřív však bývalá hvězda popmusic vykopla Standu z baráku a po nedávném upískaném zvuku ve Vlašimi s ním nadobro zrušila spolupráci.

Standa se zdá být podle vyjádření Josefa Rychtáře ztělesněním všeho zla, které může snad i za světová zemětřesení a nízké IQ některých modelek. To on je prý vinen tím, že ve Vlašimi vypadával a pískal zvuk, a proto s ním Bartošová už nechce dál spolupracovat. „Už to nebude zlobit, viď? Jinak budeš dělat čulibrka,“ hrozila Iveta Standovi rozverně na akci, aby pak svou hrozbu smrtelně vážně uskutečnila.

Standa se poprvé mediálně objevil na scéně v jakémsi zapadákově, kde pomáhal Rychtářovi vyhazovat z akce fotografy. Pak ho manžel zpěvačky „zrasil“ poté, co kvůli nesmyslnému ujíždění před novináři způsobil děsivou autonehodu. S následky po bouračce se milý Staník potýká dodnes.

Přesto však zůstal dvojičce věrný a asi jen kvůli vysoce vyvinutému citu pro přátelství po útěku Ivety novinářům naprášil, že zpěvačka utíkala k Vietnamcům pro alkohol nebo že už čtrnáct dní byla v kómatu. Tím ovšem Rychtářovi vůbec nepomohl, protože na něj padl stín podezření, že ji nechal dlouhou dobu bez lékařské pomoci.

Pak přišla osudná Vlašim a pololysý Lysý už se nebude dál hřát v záři reflektorů. A jak by nyní práci potřeboval! Jak se Super.cz podařilo zjistit, nespolupracuje s ním už ani uhříněveské Divadlo Bolka Polívky, kde zvučil. A to má ještě podle veřejně dostupných zdrojů chuděra dluh na zdravotním pojištění.

Takové „nebožátko“ jsi, Iveto, vážně vyhodila na ulici?

Reklama

Další články

Načítám