Hlavní obsah
Článek

Tak tomu se říká naprostý obrat. Ornella Štiková se dokázala během několika hodin proměnit z rajcovní ženy v neatraktivní postrach večírku.

Jak se jí to jen povedlo? Tajemství je ve způsobu snímání. Cestou na vernisáž se totiž Ornella vyblýskla mobilem a na internet poslala fotku, na níž jí to překvapivě docela sluší. Záběr z nadhledu a stažené tváře totiž vykonaly své a Ornella si tímto trikem ubrala pár kil. A když si následně pohrála s kontrastem a barvami, byl z toho pěkný snímek, na němž vynikl její nový přeliv.

Realita je ovšem podstatně tragičtější. Když Štiková na výstavu dorazila, vyparádila se podivným věncem z růží a rázem zestárla o několik let. Fotografové totiž nečekali na její pečlivě naučené pózy, a zvěčnili ji bez jakýchkoliv příprav.

Výsledek je to dosti žalostný. Skutečná Ornella totiž vypadá jako podprůměrná žena na mateřské dovolené a z její buclaté tváře lze vyčíst, že jim s Pepou Koktou náramně chutná. Zoufalý dojem z bývalé modelky podtrhla díra na silonkách, která se na společenských akcích neodpouští.

Ornella si však své nedostatky neuvědomuje a se širokým úsměvem pózovala s babičkou z otcovy strany. S rodiči, kteří skončili v závratných dluzích, totiž nekomunikuje. Babička ale potvrdila smutný fakt, že celá rodina Štikových trpí sklony k tloustnutí. Ornella by se tak měla rautům raději zdaleka vyhnout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám