Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ti se mají. Nemine snad ani týden, kdy by herci a moderátoři TV Nova neměli nějaký zajímavý program. Naposledy si vyzkoušeli jógu a teď pro změnu aktéři ze seriálů Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 a Doktoři z Počátků strávili den v jízdárně, kde se pod dohledem instruktora učili základní jízdu a péči o koně.

Nela Boudová (56), Michaela Sejnová, Pavla Drtinová, Malvína Pachlová a mezi nimi jediný muž, krasavec Roman Tomeš, si vyzkoušeli projížďku na koni a poznali nejkrásnější pohled na svět – z koňského hřbetu.

„Jezdím rád, ale bohužel nemám tolik času,“ prozradil zkušený jezdec na koni Roman Tomeš ze seriálu Doktoři z Počátků. Nela Boudová, kterou diváci vídají také v Doktorech z Počátků, původně do sedla vůbec nechtěla, ale atmosféra ji strhla. „Mám večer premiéru, tak doufám, že se mi nic nestane.“

Herečka Pavla Drtinová, která hraje v Ordinaci v růžové zahradě 2, prozradila, že má z koní velký respekt, nakonec ale své obavy překonala. „Bylo to úžasné," pochvalovala si. Ale podle nás to na koni ze všech nejvíc slušelo Malvíně Pachlové, kterou známe jako barmanku ze seriálu Ulice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám