Hlavní obsah
Článek

Jako trosečnici Emmelinu, která bojuje o přežití se svým fešným parťákem na tichomořském ostrově, ji milovali diváci po celém světě. Ve své době přelomový snímek plný erotického jiskření mezi dospívajícími hrdiny byl obrovským hitem a v Česku patřil k nejčastěji kopírovaným videokazetám.

Modrá laguna, v níž nebyla nouze o nahotu, je pro Brooke Shields naprosto zásadním filmem. Během natáčení jí bylo pouhých 15 let, ale její tělo se přesto stalo jedním z nejsledovanějších objektů zdaleka nejen roku 1980, kdy měl legendární snímek premiéru.

Brooke Shields však získala podstatně pikantnější filmové zkušenosti už o dva roky dříve, kdy si ve filmu Děvčátko zahrála dceru prostitutky v podání Susan Sarandon.

Letos Brooke Shields oslavila 48. narozeniny a dívčí nevinnost, kterou zúročila v Modré laguně, je pochopitelně pryč. Herečka se objevila na otevírání obchodního domu v německém Düsseldorfu, a kdyby svou legendární roli sama nepřipomínala, s Emmelinou by si ji nejspíš nikdo nespojoval. Z její tváře totiž bylo znát, že od dob Modré laguny uplynulo více než 30 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám