Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to je vážně síla. Česká zpěvačka Debbi dostala za svůj hit Touch the Sun v roce 2010 sošku anděla za píseň roku. A to není zdaleka všechno. Refrén písně můžete slyšet také v televizní reklamě na světovou značku alkoholu. Nyní však vyšlo najevo, že melodie je kradená.

Píseň, kterou se Debbi proslavila a z minuty na minutu se stala hvězdou, je zcela vykradená. Americká zpěvačka Erin McKeown v roce 2008 nazpívala píseň Slung lo a podobnost by s hitem Debbi nezaznamenal jen málokdo.

Debbi píseň složila továrna na hity Creative Music House. Ti stojí i za novými písněmi Lucie Bílé. A i Lucie Bílá má z ostudy kabát. Hudební média už informují, že něco tak vykradeného dlouho neviděla a neslyšela. Její nový hit Jsem to já, který propaguje její turné, je kopií hitu Kate Perry Firework a skladba Stop zase projektu Cobra Starship a jejich singlu You make me feel. Creative Music House tak umí spíš než skládat zřejmě dobře brouzdat po internetu...

Reklama

Další články

Načítám