Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Patří mezi nejvytíženější československé modely a není se čemu divit. Slovák Michal Gajdošech (23) má jeden z nejlepších pekáčů buchet v našich končinách, navíc je majitelem zajímavé tváře, a tak se mu nabídky jen hrnou. Se slavným fotografem pánských aktů Robertem Vanem nyní nafotil kolekci snímků, z nichž některé dámy jistě půjdou do kolen. Mrkněte do fotogalerie!

„Šlo o předpřípravu na finále Mister Internationl v Jakartě, kam jsem se dostal jako vítěz pětiletky Muže roku mezi Slováky. Fotili jsme ve stylu dvacátých let, tedy ty oblečené fotografie,“ směje se Michal.

Ten si sice občas zhřeší a naloží si i pořádnou porci knedlíků, před finále světové soutěže krásy si o nich ale může jen nechat zdát. Poctivě dře v posilovně, aby svou už tak výbornou figuru ještě zdokonalil. A na fotkách Vana je to vidět.

„Robert je naprosto skvělý fotograf, jinak to vyjádřit neumím. Takového profesionála, který navíc pracuje neuvěřitelně rychle, jsem snad ještě neviděl,“ vysekl poklonu Robertu Vanovi mladík, který, přestože je majitelem výborné postavy a zřejmě i mozku (je studentem pražské vysoké ekonomické školy), zůstává momentálně nezadaný.

„Michala jsem fotil dvakrát a od posledního focení na sobě výrazně zapracoval, takže mu držím palce, ať ve světě uspěje. Má opravdu dokonalý pekáč buchet, takový bych také měl mít, ale zatímco on chodí každý den do posilovny, já pro to nic nedělám,“ řekl nám s úsměvem Vano.

Související témata:
Jakarta

Reklama

Další články

Načítám