Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Tahle koncentrace krásných a navíc ještě vzdělaných dívek je vskutku nebezpečná. Deset profesionálních lékárnic a farmaceutických asistentek se přihlásilo do prvního ročníku soutěže Miss farmacie 2013. A vy jejich půvaby můžete dokonale prostudovat.

Krásky mají za sebou první pohybové soustředění. Na starosti je měl tanečník Jan Tománek, který v populární soutěži StarDance tančil například s Jolanou Voldánovou nebo Pavlínou Němcovou.

„Mám z celého víkendu příjemný pocit, protože děvčata zvládla víc, než jsem očekával. Máme postavenou celou choreografii finálového programu a dívky ji již dnes zvládají velmi dobře. Na parketu strávily celých patnáct hodin. Věřím, že děvčata při finálovém večeru předvedou skvělou show,“ řekl Super.cz Tománek

Finále se bude konat už 30. listopadu v brněnském hotelu Voroněž. „Večerem provedou Roman Vojtek a Jitka Čvančarová, což dle mého názoru je ta nejvhodnější dvojice pro tuto příležitost. Choreografie celého večera je tak trochu z legendárního filmu Bodyguard,“ láká Tománek.

Kráskami se to bude hemžit i v porotě. Zasednou v ní například Jolana Voldánová nebo Monika Žídková. Na nejpůvabnější lékárnice se podívejte ve fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám