Hlavní obsah
Článek

Už příští úterý odjede Gabriela Kratochvílová (34) do Ruska, aby zde hájila české barvy v rámci mezinárodní soutěže krásy Miss Universe. Na svou cestu za Ural se Česká Miss 2013 nějak cíleně nepřipravovala. „Cvičím průběžně, angličtinu jsem nějak zvlášť nepilovala a z ruštiny jsem nastudovala jen nějaká slovíčka. Spíš jsem nervózní, jak to celé bude probíhat, protože pochopitelně nemám s žádnou takovou událostí zkušenost," svěřila se Super.cz kráska.

Co ale rozhodně nepodcenila, byla garderoba, kterou pro ni vytvořila návrhářka Beata Rajská. „Šaty jsou jako dech, jsou neuvěřitelné, krásně vlají, budu se v nich cítit úžasně," radovala se z šatů Gábina během veřejné zkoušky.

„Chtěla jsem, aby na ní šaty působily jako opar. Aby v davu vynikla. Vždyť ona sama je velmi výrazný typ dívky, předpokládám, že bude jedna z mála s krátkými vlasy. Materiál na šaty jsem vybírala velmi zodpovědně, ale nebylo lehké s ním pracovat, plisování dalo krejčové pěkně zabrat. Pošívali jsme je křišťály české provenience. Vybírali jsme také i jednoduché doplňky," řekla Rajská.

Jako dar přiveze Gábina do Ruska náhrdelník z broušeného skla v českých národních barvách, který bude vydražený pro charitativní účely, a svým soupeřkám přiveze také malé dárečky v podobě české bižuterie.

Reklama

Další články

Načítám