Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani ne před měsícem měla Radka Pavlovčinová (35) namále, aby vůbec dokázala odtančit premiéru muzikálu Mauglí. Namohla si totiž achilovku, dostala zánět do nohy a sotva pajdala i o francouzských holích. Když se ale nadopovala prášky, představení zvládla a nikdo nepoznal, jak moc indisponovaná byla.

Do toho ji ale ještě čekaly další zkoušky, pro změnu na muzikál Zorro, kde sice více zpívá a hraje, ale o tanec tam také není nouze. "Nohu už mám docela v pořádku, žádné prášky proti bolesti už jíst nemusím. Ale na to, abych nosila i v civilu podpatky, se necítím. Tady ale máme speciální botičky na flamenco, které musejí klapat, bez nich se to neobejde," vysvětlila Super.cz Radka.

Co se vlastního výkonu v představení týče, byla Radka celkem spokojená. "Chce to samozřejmě ještě vypilovat, tolik času na zkoušení zase nebylo," dodala Radka, která z nervozity přecházela z češtiny do své rodné slovenštiny. Čekali na ni totiž rodiče, s nimiž se chystala premiéru oslavit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám