Hlavní obsah
Článek

Zima pomalu klepe na dveře a přináší nám nejchladnější období roku, spojené s mnohdy nepříjemným počasím. Aby nám chladné počasí nekazilo náladu, je potřeba udělat si radost a na tyto nepříznivé vlivy se připravit. Vhodným řešením je určitě nákup nových, teplých bot, které vás nejen v zimě zahřejí, ale zároveň budete dobře vypadat. Aktuální nabídku dámských i pánských bot představuje SvětBot.cz.

Sněhule nejsou jen pohodlné a teplé. Mohou být i módní!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sněhule jsou typickými botami nejen do sněhu, ale i chladného počasí. Mnoho žen si ovšem myslí, že nemohou nikdy vypadat dobře. Opak je pravdou. SvětBot.cz přináší kolekci značek Tamaris, s.Oliver, Rieker, Marco Tozzi, Snoboot a mnoha dalších, které jasně potvrzují, že i tak praktické boty jako sněhule mohou být moderní a žena se v nich může cítit jako modelka.

Ani kozačky nemusí být nudné! Jsou pro všechny ženy bez rozdílu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Asi nejoblíbenějšími zimními botami všech žen jsou kozačky. Mohou být na vysokém či nízkém podpatku, zateplené nebo nezateplené... Kombinací je mnoho. Dokonce mohou mít kožich z pravé ovčí vlny, která hřeje, i když je vlhká, nebo TEXovou membránu, která zaručuje nepromokavost. V nabídce SvětBot.cz najdete desítky modelů kozaček různých druhů a značek, například Tamaris nebo Rieker. Největším plusem je, že i ženy s úzkým, nebo naopak silnějším lýtkem, nemají na SvětBot.cz problém si vybrat.

Pánské zimní boty pro business i volný čas

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V nabídce SvětBot.cz si vyberou i pánové, kterým není lhostejné, co si obují. Obchod má výrazně zastoupenu značku Bugatti, která nabízí prestižní celokoženou módní obuv. Na své si přijdou ti, kteří chtějí business módu, ale i ti, kteří raději něco méně konvenčního. Kvalitní zateplení nebo TEXová membrána také nejsou výjimkou. Stačí si jen vybrat.

Exkluzivní sněhule značky Snoboot – jen 56 párů pro celou ČR. Vystupte z davu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro všechny dámy, které nechtějí jít s davem a chtějí něco skutečně originálního, doporučujeme exkluzivní sněhule značky Snoboot. Jednak jsou originální, kvalitně zpracované a pohodlné, ale hlavně jsou skutečně exkluzivní. Do ČR se jich pro letošní zimu dovezlo pouhých 56 párů a další již nebudou. Pokud budete některý z těchto kousků vlastnit, tak určitě nebudete potkávat ostatní ženy ve stejných botách. Navíc se za vámi budou muži určitě otáčet...

Široká nabídka nejen pro zimu, ale i podzim

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

SvětBot.cz je největším českým internetovým prodejcem módní obuvi a nabízí dámské a pánské boty s garancí nejnižší ceny a dopravou zdarma nad 1 000 Kč. Pro aktuální sezónu podzim/zima 2013 pro vás přináší více než 500 modelů, ze kterých můžete vybírat 24 hodin denně 7 dnů v týdnu. Největším plusem je možnost vrácení či výměny zdarma, nebude-li vám obuv sedět. I poštovné na zaslání zpět v takovém případě platí obchod. Připočítáme-li i možnost prodloužit o 1 rok záruku, je SvětBot.cz jasná volba!

Další články

Načítám