Hlavní obsah
Článek

Tanečnici Libušce Vojtkové bude sice v listopadu teprve třiatřicet, ale už pomalu pomýšlí na taneční důchod. "Tanečníci mají kratší životnost. Moje doktorka mi řekla, že mám záda ve stavu, jako by mi bylo padesát," svěřila Super.cz.

Libuška tak sice stále spolupracuje na muzikálech v Divadle Hybernia, ale na pódiu není. "Dělala jsem asistentku choreografky na Mary Poppins a teď na Zorrovi. Baví mě to, a navíc umím všechny role, takže když kdokoliv vypadne, mohla bych ho nahradit. V Mary Poppins se mi to opravdu stalo," řekla nám Libuška.

Stále ještě tancuje jako doprovod Moniky Absolonové na koncertech, tanec vyučuje i ve škole. A k tomu ještě pracuje v kosmetickém salonu. "Asi bych měla něco okrojit, abych měla víc času pro sebe, partnera a syna," dodala maminka šestiletého Matyáše, který půjde příští rok do školy.

S přítelem Ivanem Blayerem už konečně reálně uvažují i o tom, že by si pořídili potomka. "Matyáš už má na sourozence nejvyšší čas a já na druhé dítě taky. Tak uvidíme, co bude za rok," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám