Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Patřil k mafiánům, má za sebou vykrádačky a vymáhání, třikrát seděl ve vazbě. Přesto z něj nyní dělají filmovou hvězdu! Řeč je o kdysi superúspěšném sportovci Petru Vondráčkovi (36). Bývalý špičkový kickboxer, který je mistrem světa, Evropy a pětkrát i Česka a na pažbě má i řadu dalších významných vítězství, se spustil s organizovaným zločinem. Nyní se snaží vrátit na výsluní a šanci mu dali i v novém Kameňáku 4.

„V osmnácti jsem patřil k jedné mafiánské rodině. Časem jsem ji opustil a začal se naplno věnovat sportu, ale minulost mě později dohnala. Celkem třikrát jsem seděl ve vazbě. Jednou rok, podruhé měsíc a potřetí půl roku,“ přiznal Super.cz bývalý sígr a nyní prý i polepšený hříšník. Policie ho například obvinila z vykradení autobazaru, jenže on se doteď hájí tím, že si jen přišel pro svá auta a peníze, které mu majitelé dlužili.

Kromě toho se zúčastnil i mnoha pouličních přestřelek a dělal i jiné lotroviny. Loni byl na něj dokonce vydán celoevropský zatykač. Ve finále ho ale odsoudili za jediný čin, trest si už ale odpykal ve vazbě, a tak byl propuštěn na svobodu. „Byl jsem mladej a blbej. Myslím si ale, že jsem v jádru hodnej člověk,“ tvrdí o sobě Vondráček. Ten vlastní vymáhací společnost, vše prý ale nyní probíhá v rámci zákona. Pověst mu ale jistě pomáhá v tom, že má mnohem lepší výsledky než by měl kdokoliv jiný.

A i když Vondráček tvrdí, že postavu ošetřovatele v Kameňáku dostal po normálním a přísném konkursu, nám se podařilo zjistit, že dost dlouho dělal černou práci pro producenta filmu Pavla Páska, který se mu odměnil rolí.

„Hlavní hrdinové potřebují do rakve půjčit náhradní stařenku za omylem zpopelněnou Kohnovu tchyni, a tak jim vyberu hluchou a nehybnou stařenku. A abych jim ukázal, že je pro roli mrtvoly dokonalá, drsně na ni vybafnu,“ popisuje svou roli v u diváků mimořádně úspěšném filmu slavný kickboxer.

Související témata:
Ošetřovatel
Vychovatel

Reklama

Další články

Načítám