Hlavní obsah
Článek

Je to vůbec ještě film přístupný mládeži, nebo by ho měli později v půjčovnách zařadit do sekce pro dospělé? Kameňák 4 se čím dál tím víc ukazuje jako prošpikovaný nahotou a sexuálními scénami. Jednu z nich má i pohledný zpěvák a hvězda Gymplu s (r)učením omezeným David Gránský. Předstírá drsný sex se zpěvačkou, která spolupracovala i s Karlem Gottem. A je to vážně silný zážitek!

David má sympatickou přítelkyni Nikolu, která musela trpně přenést přes srdce, co vše Gránského profese vyžaduje. Ten je doteď z natáčení na větvi.

„Byla to moje první postelová scéna a rovnou takhle tvrdá. V Kameňáku se vsadím se spolužáky, jak dlouho vydržím v přítelkyni, když jí řeknu, že jsem měl sex s její sestrou. Jako by bušit do cizí holky bylo pro mě o to těžší, že ta moje seděla venku a čekala, než natočím tuhle šílenost. Ale neměla s tím žádný problém, ví, že je to má práce,“ řekl Super.cz doteď překvapený představitel Speeďáka.

Jeho postelovou partnerkou byla Markéta Micková, zpěvačka, která před lety vyhrála Rozjezdy pro hvězdy a zazpívala si i duet s Karlem Gottem.

„Příkaz od Markéty i od režiséra zněl, že ji musím co nejrychleji přikrýt, aby z ní nebylo moc vidět. Tak jsem ji rychle povalil na postel a zalehl,“ vysvětlil vznik scény představitel floutků. Podobných scén se prý máme dočkat i v Gymplu. Jenže mnohem jemnějších.

„To ale budu mít nějaké romanťárny, nic drsného, takže to bude pohoda. Tohle bylo ale trochu odvážnější, to už asi nepřekonám,“ dodal David Gránský.

Reklama

Další články

Načítám