Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ještě před půlrokem byla Ornella Štiková díky porodu syna Quentina hvězdou českého šoubyznysu, do něhož se dokázala nenápadně vetřít. Její sláva měla ovšem velmi krátkého trvání.

Neplánované (?) těhotenství s Pepou Koktou Ornelle zajistilo pozornost, o niž ale pravděpodobně vůbec nestála. Její příběh je totiž dílem matky Štikové, která se celý život snažila vecpat mezi českou smetánku. Tento sen jí ale měly zajistit půjčky, které s manželem Michalem nezvládají splácet. A když si na ně posvítili exekutoři, s jejich pohádkou o lehce nabytém bohatství byl konec.

Ornella se ovšem projevila celkem prozíravě a s matkou Monikou se rozkmotřila. Aniž by měla tušení o žalostné finanční situaci svých rodičů, zadlužené rodinné hnízdo předčasně opustila. Její aktivity se teď překvapivě omezují jen na výchovu syna a vysedávání po hospodách s partnerem Koktou.

Toho nejspíš mladá maminka nechce omrzet a z obav, že ji nahradí, se razantně proměnila. Z naivní blondýnky je teď smyslná žena s vyzývavým přelivem, jímž se Ornella stylizovala do podzimních odstínů. Novou barvu doplnila rudou rtěnkou a s výsledkem byla tak spokojená, že se musela pochlubit fotkou na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám