Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marcela Holanová (72) šla do sebe. Na jaře se ostře pustila do boje s nadbytečnými kily a shodila 15 kilo. Stejně jako po každém razantnějším hubnutí i u ní zůstaly následky v podobě povislé kůže a vrásek.

S těmi se Marcela, která je se svou vahou nyní úplně spokojená, rozhodla zatočit. „Myslím si, že ženy by to neměly vzdávat v žádném věku. Ani po šedesátce. Já jsem se rozhodla bojovat především kvůli sobě,“ svěřila Super.cz zpěvačka, která vyhledala odbornou pomoc.

„S paní doktorkou jsme vytvořily strategický plán, jak vyzrát na vrásky a razantně zatočit s dalšími nedostatky,“ svěřila rezavá pěnice, která některé zákroky podstoupila již při své první návštěvě.

„Byla jsem tak nedočkavá, že jsem si hned nechala vyplnit některé vrásky výplňovým materiálem, který podporuje tvorbu vlastního kolagenu. Některé další partie jsem si nechala zpevnit speciálním přístrojem, který zároveň bojuje s celulitidou a vyhlazuje jizvy,“ vypráví nadšeně zpěvačka, kterou určitě pochválí i její mladí muzikanti z kapely.

„Na koncertech mě doprovází mladá kapela. Takže vedle těch kluků musím vypadat po čertech dobře. Na přelomu října a listopadu chci být úplně ve formě. Máme koncerty například ve Stříbře a Sedlčanech,“ uzavřela vyprávění Marcela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám