Hlavní obsah
Článek

Petra Doležalová je dívka, která ještě před rokem byla tak trochu boubelka. Od té doby na sobě neuvěřitelně zapracovala, začala cvičit a ve finále má parádní křivky. A ten dekolt! Docela slušně věřící slečna, jež se stala druhou vítězkou projektu Dominiky Mesarošové (38), která hledá nové talenty, při focení před slavnou šéfovou vytasila své mohutné ženské zbraně. Mrkněte do fotogalerie!

„Fotilo se na ranči ještě v létě a všichni jsme byli z toho prostředí nadšeni. Já navíc i z Petry. Za půl roku, co vyhrála, se totiž neuvěřitelně vypracovala. Hodně na sobě maká. Výrazně zhubla, je na ní znát, že opravdu chce v modelingu něco dokázat,“ chválí svou svěřenkyni z projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři silikonová kráska.

Té se focení málem stalo osudným. „Relaxovala jsem tam v senu a seshora na mě spadla ta klubíčka. Zavalila mě, takže mě museli vyhrabávat. Málem mě nenašli,“ směje se už teď dramatické situaci Mesarošová.

Dominika pochválila i fotografa za to, jak si s fotkami do booku Petry poradil. „Někdy to fotografové až přehánějí. Přeženou to v programu na úpravu fotografií, ve finále se pak ta dívka vůbec nepozná. Tady došlo k výrazné proměně k lepšímu, ale stále je to Petra,“ chválí muže za aparátem.

A co na focení na farmě říká její mladší kolegyně a svěřenkyně? „Bylo to báječný. Chci se modelingu věnovat a tyhle fotky mi určitě pomohou,“ dodává dvojnice Aleny Šeredové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám