Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) si párty po premiéře muzikálu Zorro, kde hraje jednu z hlavních rolí, pořádně užila. A záležet si dala i na outfitu. Rčení oblečená neoblečená se jí podařilo splnit na výbornou. "Moje manažerka se mě dokonce zeptala, jestli jsem si nezapomněla sukni," řekla Super.cz.

Služeb stylisty tentokrát nevyužila, model si vybírala sama. "Vybrala jsem si šaty od Emilia Pucciho," prozradila. Tenhle kousek by přišel zhruba na padesát tisíc korun, ale protože si takové šaty známé tváře jen půjčují, musela si dávat pozor, aby šaty neponičila, jako se to u stejné značky stalo na párty Cest domů Ivě Kubelkové (46), která róbu roztrhla ve švu.

"Ještě ani nevím, jestli budu pařit. Buď si teď dám panáka a rozjedu to, anebo půjdu radši spát," řekla nám, když jsme se s ní na večírku v luxusní restauraci Obecního domu loučili. Monika ale nebyla s odvážnou róbou sama. Konkurovaly jí kolegyně zpěvačky. Kamila Nývltová předvedla dekolt v průsvitné látce, Tereza Aster Vágnerová měla také velmi výrazný výstřih, stejně jako Michaela Nosková (41).

Reklama

Další články

Načítám